Hovedstadens Bordfodboldforening

Ni mænd fra København udgør dette års Danske Fodboldlandshold. For første gang i historien tog de til Champions League i Rom med et fuldt dansk hold. Bordfodbold er en lille sport og især i Danmark. Holdmedlemmerne er meget unikke personligheder, og vi ville gerne vise Danmark, hvad de går glip af!

LÆR SPILLERNE AT KENDE

DRØMME KAN BLIVE TIL VIRKELIGHED

Siden 1998 har Hovedstadens Bordfodboldforening haft til huse i en kælder i København, hvor drømme, latter og hårdt arbejde har været dagligdagen blandt de ni spillere. Men drømme går i opfyldelse, og i november 2021 tager det danske hold til Champions League i Rom for at dyste mod nogle af verdens største hold.

DET BEDSTE HOLD TIL DATO

For første gang i historien deltager Danmark med et fuldt dansk hold. "Vi har været en topnation inden for bordfodbold i årtier, men vi har haft perioder, hvor det har været individuelle spillere, der har båret det. Nu har vi en hel gruppe, der kan gøre comeback", siger Polaris.

DRØMMEHOLDET

Ved finalen søndag den 21. november 2021 slog Danmark TFC P. Hofstetten G. med statistikken 12-6, 12-10, 12-9.

"Vi besteg nogle bjerge i form af de forsvarende Champions League-mestre samt turneringens på papiret bedste hold, Frankfurt, undervejs. Vi slog også et uhyggeligt stærkt fransk hold i semifinalen, og derfra var vi mentalt oppe i toppen." , siger Polaris.

DANSKERNE VANDT!

De dygtige mænd smadrede modsatte hold i finalen og tog sejren til Champion's League i Rom. Stærkt gået, tillykke med sejren.