OM LE FIX

Le Fix blev grundlagt i København i 1999 af Benny Kusk, Rasmus Jacobsen og Jesper Holm ud af kærlighed til kunst, tatoveringer og tøj. Le Fix er et internationalt livsstilsbrand, der er verdenskendt fra Japan til USA, men med stærke rødder i den danske undergrund.

Brandets historie spænder fra design til kunst, gadekultur, tatoveringer, graffiti, musik og tøj. Le Fix er en kollektiv af kunstnere og designere og er bygget på et rum med kreativ frihed, der giver alle mulighed for at udfolde deres individuelle og fælles potentiale.

Le Fix har været rundt omkring i verden og samarbejdet med Disney, lavet pladecovers, vundet internationale filmpriser, arrangeret graffitiudstillinger og spillet fodbold med FCK, hvilket kun understreger det unikke og mangfoldige univers, vi har skabt.

I Le Fix's butik i det centrale København eksisterer streetwear, high fashion og sportstøj side om side og supplerer hinanden, hvilket skaber en let balance, der appellerer til mange. Le Fix har oversat den åbne indstilling fra den kreative scene til et frit rum, hvor alle er velkomne og bliver behandlet som lige. Et sted, hvor du vil blive inspireret af omgivelserne og menneskerne på samme måde.

I dag ejes Le Fix af Benny Kusk og Valdemar Kludt og er et etableret navn i kultur-, kunst- og modescenen, men har formået, som en af de få, at opretholde respekten fra undergrunden. Vi mestrer flere kreative discipliner, balancerer den fine grænse mellem kunst og mode og driver en kommerciel virksomhed baseret på noget så sjældent som integritet.

Som en del af rejsen mod at blive mere bæredygtige lancerer Le Fix en lille kollektion hver måned med kun få forskellige stilarter, der er produceret i små mængder og lavet af enten økologiske eller restmaterialer. Denne strategi holder lagerbeholdningen lav og forhindrer os i at overproducere stilarter. Flere af produkterne i hver kollektion er lavet af restmaterialer fra den danske tekstilproducent Kvadrat Textiles, som vi har et tæt og gavnligt samarbejde med.

THE STORY ABOUT KAJ

Kaj repræsenterer forskelligheden i alle mennesker og banede vejen for det, vi i dag kalder Le Fix. De første Kaj-dukker blev håndsyede i forskellige stoffer og opnåede enorm succes i Japan, hvor de blev videresolgt til enormt høje priser.

Kaj viser os, at vi alle består af forskellige ekstreme stemninger og adfærdsmønstre, og han kan være alt, hvad han ønsker, lige fra "en klichéromantisk elsker" til en "psykopatisk vredesudladning". Kaj er Le Fix's maskot og han bevæger sig konstant fremad i kritiske situationer med evnen til at skifte udseende og form samt karakter.

Velkommen til Le Fix officiel webshop

Le Fix er et internationalt livsstilsmærke, der tilbyder et bredt udvalg af stilfuldt og komfortabelt tøj og er kendt i hele verden, fra Japan til USA, men med stærke rødder i den danske undergrund. Brandets historie spænder fra design til kunst, street kultur, tatoveringer, graffiti, musik og tøj. Brandet er et kollektiv af kunstnere og designere, der bygger på et rum med kreativ frihed, så alle får mulighed for at udforske deres individuelle og fælles potentiale. I løbet af det seneste årti har Le Fix opbygget en stærk fanskare blandt både streetwear-entusiaster og mode insider. Hvis du leder efter et brand, der er et udtryk for kreativitet, selvudfoldelse og frihed, så er Le Fix det perfekte valg for dig!

Le Fix er det perfekte sted at finde stilfuldt og unikt streetwear tøj, sko, tilbehør og meget mere fremstillet af forskellige materialer af høj kvalitet. Vi tilbyder produkter fra et bredt udvalg af nutidens mest populære mærker, såsom Stone Island, Clarks, Patagonia, C.P. Company, Portuguese Flannel, Levis og New Balance.

Det store udvalg af t-shirts, tracktops, jakker, hoodies, pants, sneakers og kasketter vil helt sikkert tilfredsstille selv den mest kræsne modeinteresserede.

Le Fix Clothing – Bliv introduceret til vores eget brand!

Le Fix er et streetwear-mærke, der tilbyder et bredt udvalg af stilfuldt og komfortabelt tøj. Mærkets udvalg spænder fra klassiske t-shirts med et funky, kunstnerisk twist til tracksuits, crewnecks, tunge hættetrøjer og tasker. Le Fix tøj er perfekt til hverdagstøj såvel som til mere formelle lejligheder. Mærkets unikke stil er sikker på at få hovederne til at vende, og dets dele vil helt sikkert blive en fast bestanddel af garderoben. Vi handler ikke kun om god stil, vi tror også på kvalitets håndværk. Alle vores produkter er lavet af materialer og konstruktion af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at dit Le Fix-tøj vil holde i mange år fremover.

De nyeste streetwear-trends hos Le Fix

Vi tilføjer hele tiden de nyeste produkter til vores streetwear kollektioner, så du ikke går glip af de nyeste trends. Så husk at besøge os!

Hvis du har spørgsmål, er vores team altid glade for at hjælpe dig. Vi er sikre på, at du kan finde noget, der passer til dit outfit i vores officielle webshop. Tak fordi du handler hos os!