Levering & Retur

 

Alle ordrer i Danmark leveres inden for 1-3 arbejdsdage med GLS som en forsikret pakke. Bemærk venligst, at leveringstider angivet på hjemmesiden på ingen måde er en garanti og er baseret på skøn. Dette skyldes tredjepartsfaktorer, der kan medføre forsinkelser. Le Fix kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser i forbindelse med GLS.

Bemærk venligst, at pakker behandlet efter kl. 14.00 på en fredag vil blive sendt den kommende mandag. Bemærk også, at i travle perioder, såsom udsalg, Black Friday, nationale helligdage osv., kan længere behandlingstider forekomme. 

 

DANMARK

Alle ordrer sendes med GLS inden for Danmark. Ordrer leveres inden for 1-3 hverdage.

Gratis levering på alle ordrer over 600 DKK

Pakkeshop: 39 DKK
Hjemmelevering: 59 DKK

AFHENTNING I BUTIK

Gratis i vores normale åbningstider.
Din ordre vil være klar, når du modtager din invoice via e-mail. Husk at medbringe din ordrebekræftelse ved afhentning.


ALLE EU-LANDE

Alle ordrer sendes med GLS. 
Ordren leveres inden for 2-5 hverdage

Belgien, Tyskland, Holland, Sverige:

Gratis levering på alle ordre over 100 
Hjemelevering: 15 €

Ordrer leveres inden for 2-3 arbejdsdage

Østrig, Tjekkiet, Frankrig, Italien, Polen, Slovakiet & Spanien:

Gratis levering på alle ordre over 150 €
Hjemmelevering: 20 €

Ordrer leveres inden for 3-5 arbejdsdage. 

INTERNATIONAL ORDERS (OUTSIDE EU)
All orders are shipped with DHL. Orders are delivered within 3-5 business days.

Færøerne & Grønland:

Gratis levering på alle ordre over 250 €
Hjemmelevering: 40 €

Ordrer leveres inden for 3-5 arbejdsdage. 

Norge & Schweiz:

Gratis levering på alle ordre over 250 €
Hjemmelevering: 50 €

Ordrer leveres inden for 3-5 arbejdsdage. 

Hong Kong, United States & Storbritannien:

Gratis levering på alle ordre over 250 €
Hjemmelevering: 50 €

Ordrer leveres inden for 3-5 arbejdsdage. 

RESTEN AF VERDEN
Alle andre internationale destinationer har individuelle leveringspriser, som kan variere.

Hvis du ikke kan finde din destination, bedes du kontakte os på support@le-fix.com. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

SOUTH KOREA

FTA-DOCUMENT
FTA-dokumentet, i 3 eksemplarer, sendes automatisk med alle ordrer, der sendes til Sydkorea. Vi sender også FTA-dokumentet til dig pr. e-mail, når din ordre er klar til forsendelse.

FTA-dokumentet indeholder:

  • Ordrebekræftelse
  • Fakturanummer
  • Dato med vores underskrift

'Eksportøren af de produkter, der er omfattet af dette dokument, erklærer, medmindre det tydeligt angives anderledes, at disse produkter er af EU-præferenceoprindelse.

LEVERINGSINFORMATIONER

Vi forsøger at behandle og sende ordrer så hurtigt som muligt. Når din ordre er blevet behandlet og er klar til afsendelse, vil du modtage en e-mail med alle nødvendige oplysninger og et tracking nummer til din pakke.

Bemærk venligst, at forsendelsespriser kan variere afhængigt af pakkernes størrelse og vægt, og vi vil kontakte dig, hvis dette er tilfældet.

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere informationer på  (+45) 53506585 eller på e-mail support@le-fix.com

Alle vores pakker sendes som pakker og er forsynet med et tracking nummer og er ordentlig forsikret. Hvis du ser, at en vare er blevet beskadiget ved modtagelsen, bedes du rapportere det til GLS eller DHL eller, afhængig af den kurér, der leverede din pakke, senest 2 dage efter modtagelsen. Le Fix kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader, der er opstået under transporten.

YDERLIGERE FORSENDELSESINFORMATIONER

Eventuelle told- eller importafgifter opkræves, når pakken når frem til destinationen. Disse afgifter skal betales af modtageren af pakken. Desværre har vi ingen kontrol over disse afgifter og kan ikke give dig præcise priser, da toldpolitikker og importafgifter varierer meget fra land til land.

Kunden påtager sig fuldt ansvar for alle portogebyrer, omkostninger ved returnering af forsendelsen, toldafgifter og håndteringsgebyrer, hvis de nægter at acceptere en pakke på grund af importafgifter eller skatter.

Bemærk venligst, at vi under ingen omstændigheder kan undervurdere ordrer eller markere dem som en gave. Alle detaljer om forsendelse, told og importafgifter kan findes i vores Vilkår & Betingelser.

RETUR

Vi tilbyder 14 dages fuld returret fra det tidspunkt, hvor din vare er blevet leveret, eller fra det tidspunkt, hvor den er klar til afhentning på leveringsstedet, forudsat at varen(e) er i original stand.

Vi tilbyder gratis retur på alle ordrer inden for Danmark. For alle ordrer uden for Danmark er kunden ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger, der måtte opstå. Udfyld venligst den vedlagte returformular, der er inkluderet i din pakke, og angiv, om du ønsker at "returnere" eller "ombytte" din ordre.

HVORDAN DU RETURNERER

1. Indpak produktet korrekt i dets originale poser / emballage. For at kunne returnere det fulde beløb skal produktet være ubrugt, og alle prislabels skal være intakte på eller i varen og i samme stand som, da du modtog den.

2. Udfyld returformularen, der er inkluderet i din pakke. Vælg enten "return" (returnere) eller "exchange" (ombytte) og skriv dit ordrenummer

3. Indlever pakken til dit nærmeste GLS pakkeshop eller Send pakken til følgende adresse 

Le Fix Webshop
Kronprinsensgade 9B
1114 København K
Danmark

4. Aflever din pakke på dit nærmeste GLS-postpunkt. Husk at bede om en kvittering for levering i tilfælde af eventuelle problemer med forsendelsen.

FORLØBET FOR DIN RETURNERING

Når vi har modtaget din returpakke, vil beløbet blive refunderet til din konto. Du vil automatisk modtage en bekræftelse pr. e-mail, når vi har behandlet din retur. Vær venligst opmærksom på, at der kan gå ca. 7 arbejdsdage fra modtagelsen i vores butik, indtil din returbehandling er fuldført. Kontakt venligst vores kundeservice på: support@le-fix.com, hvis du har spørgsmål inden din returnering.

Det kan tage yderligere 1-3 arbejdsdage, før det returnerede beløb bliver synligt på din bankkonto, afhængigt af din bank.

Bemærk venligst, at længere behandlingstider kan forekomme i travle perioder.


RETURNERING I BUTIKKEN

Du er velkommen til at returnere dit købte produkt i vores butik. Husk venligst at medbringe den udfyldte returformular. Produkterne skal være ubrugte, og alle prislabels skal være intakte på eller i varen og i samme stand som, da du modtog den.

Bemærk venligst, at refusionen ikke kan foretages direkte i vores butik, men vil blive behandlet via vores webshop. Det tager 1-3 arbejdsdage, før du modtager refusionen, afhængigt af din bank.


OMBYTNING

Hvis du ønsker at ombytte din vare til en anden størrelse, farve osv., bedes du udfylde returformularen med din ordrenummer og vælge "ombytning."

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende ombytning, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummeret  (+45) 53506585 eller via e-mail på support@le-fix.com.