OM

LE FIX

I hjertet af København, født af lidenskab for kunst, tatoveringer og tøj, blev Le Fix grundlagt i 1999 af tre gutter, Benny Kusk, Rasmus Jacobsen og Jesper Holm. Hvad der startede som en kærlighedserklæring til den danske undergrund, blev hurtigt et internationalt ikon inden for streetwear og livsstil.

Vores historie er et kalejdoskop af gadekultur, graffiti, musik og mode. Vi er ikke bare et tøjmærke; vi er et kollektiv af kunstnere og designere, forenet af en vision om kreativ frihed og autenticitet.

LE FIX

BUTIKKEN

I Le Fix's butik i det centrale København eksisterer streetwear, high fashion og sportstøj side om side og supplerer hinanden, hvilket skaber en let balance, der appellerer til mange. Le Fix har oversat den åbne indstilling fra den kreative scene til et frit rum, hvor alle er velkomne og bliver behandlet som lige. Et sted, hvor du vil blive inspireret af omgivelserne og menneskerne på samme måde.

I dag ejes Le Fix af Benny Kusk og Valdemar Kludt og er et etableret navn i kultur-, kunst- og modescenen, men har formået, som en af de få, at opretholde respekten fra undergrunden. Vi mestrer flere kreative discipliner, balancerer den fine grænse mellem kunst og mode og driver en kommerciel virksomhed baseret på noget så sjældent som integritet.

BÆREDYGTIGE

INTIATIVER

Som en del af rejsen mod at blive mere bæredygtige lancerer Le Fix en lille kollektion hver måned med kun få forskellige stilarter, der er produceret i små mængder og lavet af enten økologiske eller restmaterialer.

Denne strategi holder lagerbeholdningen lav og forhindrer os i at overproducere stilarter. Flere af produkterne i hver kollektion er lavet af restmaterialer fra den danske tekstilproducent Kvadrat Textiles, som vi har et tæt og gavnligt samarbejde med.

VORES MASKOT

KAJ FIGUREN

Vores maskot, Kaj, repræsenterer forskelligheden i os alle. Han er alt, hvad han ønsker at være – en rebelsk ballademager eller en sofistikeret livsnyder. Han minder os om, at det er okay at være anderledes, at være unik.

Så kom og bliv en del af vores historie. Vær med til at forme fremtiden for streetwear, hvor kun fantasien sætter grænserne, og hvor hver dag er en ny mulighed for at wildin’ og leve livet fuldt ud.

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.