Collab: TEC X Le Fix

Collab: TEC X Le Fix

Vi er stolte af at kunne præsentere et nyt, spændende samarbejde mellem Le Fix og TEC – Teknisk Erhvervsskole Center. Resultatet? En fodboldjersey, som forener mode, kunst og håndværk i ét unikt stykke tøj. Denne specialdesignede jersey er skabt til dig, der ønsker at bære noget, der både repræsenterer kvalitet og kreativitet.

Kaj Møder TEC: En Hyldest til Forskellighed

Le Fix's maskot, Kaj, omfavner TEC-logoet på trøjen og symboliserer forskellighed og frihed til at være sig selv. Kaj er et symbol på individualitet – om du er en rebel eller en rolig livsnyder, er der plads til dig her. Denne jersey minder os om, at det er okay at være anderledes og unik.

Kreativitet og Kvalitet i Fællesskab

Denne TEC-jersey er født ud af en fælles passion for godt håndværk og kunstnerisk udtryk. Med dybe rødder i Københavns kreative miljø har TEC og Le Fix skabt noget, der ikke kun er flot at se på, men også brugbart i hverdagen. Uanset om du er på arbejde, i skole, eller i din fritid, er denne jersey designet til at passe ind i alle aspekter af livet.

Mere End Bare En Trøje

TEC har hvert år over 25.000 elever, der dygtiggør sig inden for en lang række tekniske og håndværksmæssige fag. De bliver en del af Danmarks fremtidige arbejdsstyrke, og det kræver både samarbejde og sammenhold – ligesom på et fodboldhold. TEC-jerseyen er en hyldest til denne arbejdsstyrke og et symbol på det fællesskab, som TEC og Le Fix bygger på.

Dette samarbejde mellem TEC og Le Fix er mere end blot et produkt – det er en hyldest til kreativitet, fællesskab og håndværk. Velkommen i klubben!