Event: Timberland x Le Fix

Event: Timberland x Le Fix

Under den nyligt afholdte Fashion Week i København var vi hos Le Fix stolte over at have Timberland med som partner til et spektakulært event i vores gård. Timberland, det ikoniske brand kendt for sine robuste og stilfulde outdoor-produkter, har siden 1973 været en pioner inden for funktionelt fodtøj og beklædning. Deres ikoniske gule støvle, der oprindeligt blev designet til at modstå hårdt terræn, har udviklet sig til at være et modeikon, elsket af både naturentusiaster og trendsættere verden over.

Dagen inden vores store event på Strøget, gennemførte vores marketingteam en spændende happening midt i Københavns travle gade. Her opstillede vi en gigantisk oppustelig version af Timberlands ikoniske støvle, som hurtigt fangede folks opmærksomhed. Forbipasserende var nysgerrige og fascinerede over denne kreative udstilling, som perfekt satte scenen for det kommende event i vores gård.

Da aftenen endelig oprandt, blev vores gård fyldt med stilfulde mennesker, som var klar til at fejre Timberlands arv og tilstedeværelse under Fashion Week. Eventet bød på en afslappet og festlig atmosfære, hvor gæsterne kunne nyde kolde drinks og lækker mad. Vi havde tændt op i grillen, hvor pølserne blev stegt til perfektion, mens DJ’en sørgede for at holde stemningen i top med en nøje udvalgt playliste.

Aftenen var præget af en fantastisk energi, hvor både gamle venner og nye ansigter mødtes for at dele deres begejstring for mode og design. Timberland, med sin fusion af funktionalitet og stil, var det perfekte brand at fejre under Fashion Week, og vi er stolte over at have kunnet skabe en platform, hvor fællesskab og kreativitet kunne blomstre.

Vi vil gerne takke alle, der deltog, og især Timberland, for at have gjort dette event uforglemmeligt. Vi ser frem til at fortsætte med at bringe flere inspirerende og mindeværdige events til vores community – vi ses næste gang i gården!