Event: Upcoming DJ's x Le Fix

Event: Upcoming DJ's x Le Fix

I påsken åbnede vi dørene hos Le Fix for et helt specielt event, hvor vi havde fornøjelsen af at invitere upcoming DJs til at spille deres bedste sets i vores hyggelige gård. Det var en dag fyldt med gode vibes, kolde drikkevarer og masser af hyggelige stunder.

Vores gård blev forvandlet til en festlig oase, hvor musikken bragede og smilene var brede. De upcoming DJs bragte en frisk energi og spændende musik til scenen, som virkelig fik stemningen i top. Deres passion for musik og evne til at skabe en fantastisk atmosfære var tydelig, og det var en sand fornøjelse at være vidne til deres optrædener.

De kolde drikkevarer flød frit, og vores gæster nød godt af et bredt udvalg af lækre cocktails og forfriskende drikke, der satte prikken over i’et på en perfekt dag. Vores gård dannede den ideelle ramme om eventet, hvor der blev danset, grinet og skabt minder, som vi vil huske længe.

Vi vil gerne takke alle de dygtige DJs, der deltog, og alle vores fantastiske gæster, der var med til at gøre dagen helt speciel. Vi ser allerede frem til næste gang, vi kan byde jer velkommen til endnu en uforglemmelig oplevelse hos Le Fix.

Hold øje med vores kommende events – vi har mange flere spændende ting i vente!