NOVEMBER 2021

Steady Chaos II

“Steady Chaos” – Kontrolleret kaos, et udtryk der for mange vil lyde som lidt af en gåde, fordi vil de to ord ikke være opfattet som modsætninger? Måske for de fleste mennesker. Men i Le Fix er kontrolleret kaos kernen i brandet.

Denne kollektion er til de unikke og skæve personligheder som er besat af deres interesser, uanset om det er kunst, tatoveringer, musik eller sport. Le Fix er mere end bare et tøjmærke. Vi er en kulturel sammensætning af alt det ovenstående. Vi er her for at klæde dig rigtig på og for at have det fedt imens. 

Som et nyt element i designet har Le Fix lavet et gummi logo, som er brugt på størstedelen af produkterne. Gummilogoet har en sort base med sort tekst og det ikoniske røde lyn.

'Weekend' Kollektionen

I den anden del af Steady Chaos Kollektionen er en mindre kollektion af produkter, der går under navnet 'Weekend'. Inspireret af weekendens eskapader er disse produkter lavet af et slidstærkt materiale bestående af 60% bomuld/40% nylon.

Strik lavet i Italien

Kollektionen indeholder to striktrøjer lavet af 100% WL Lana Organica Extrane – en ekstra fin Merino uld fra Italien. Merinoulden sikrer et højt niveau af komfort og den bedste følelseskvalitet. Striktrøjerne er lavet i to farver: en armygrøn og en grå, begge med det nye Le Fix gummilogo på brystet.

Tracksuitet

Tracksuitet består af to elementer - Track Top og Track Pants. Sættet har et slim fit og er lavet af 100% PES, som er det klassiske tracksuit stof, som vi alle kender og elsker. De lysegrå paneler på Track Toppen er lavet af et materiale lavet fra Kvadrat, som vi har købt som deadstock tekstil. Som en ny detalje har Track Top en lille Kaj lynlås lavet specielt til dette sæt. Le Fix gummilogoet er placeret på brystet på Track Toppen og på anklen af Track bukserne.

Brødrene

Bertram, Oskar & Robert. Brødrene fra forskellige mødre, der er hjernerne og bagetalenterne bag det succesfulde Brødre Bageri på den berømte danske ø Bornholm. Brødrene er ikke kun forretningspartnere, men de er også ekstremt tæt knyttet. De hjælper og opmuntrer hinanden til at opfylde deres drømme og lidenskaber. De passer perfekt som frontfigurer på Steady Chaos II kollektionen, da de er en kaotisk sammensmeltet familie med en masse søskende, der på trods af at de er forskellige støtter hinanden og giver en fast ro til at hver deres liv.