OKTOBER 2021

STEADY CHAOS I

Første del af Steady Chaos Kollektionen.

"Steady Chaos"

“Steady Chaos” – Kontrolleret kaos, et udtryk der for mange vil lyde som lidt af en gåde, fordi vil de to ord ikke være opfattet som modsætninger? Måske for de fleste mennesker. Men i Le Fix er kontrolleret kaos kernen i brandet. 

Unikke og skæve personligheder som er besat af deres interesser, uanset om det er kunst, tatoveringer, musik eller sport. 

Le Fix er mere end bare et tøjmærke. Vi er en kulturel sammensætning af alt det ovenstående. Vi er her for at klæde dig rigtig på og for at have det fedt imens. 

In collaboration with Kvadrat Textiles

En stor del af produkterne i denne kollektion er lavet af deadstock-materialer fra den danske tekstilproducent Kvadrat. Det betyder, at det stof Kvadrat lavede, men havde for meget af eller ikke brugte, fik nyt liv i form af Le Fix-tøj. Sirocco-sættene er lavet af et slidstærkt uldmix med nylonfor for at forhindre kløe fra ulden. Steady Chaos Punk Stripe-skjorten er lavet af 100 % deadstock bomuld og har en grafitti-inspireret Kaj-grafik over brystet og unikke Le Fix-knapper.

Tobias Bisse

Tobias er en professionel skateboarder på vej til toppen. Gennem årene har vi støttet og sponsoreret ham på bedste vis, fordi vi supporter mennesker med passion. Tobias' passion er skateboarding, og denne kollektion er en ed til de ildsjæle, der ikke kan holde ud ikke at følge deres drømme – uanset hvilken slags det er.