copenhagen fashion week

FOULI x LE FIX

Vi har lavet et limited collab med den danske rapper Fouli, der udkom under Copenhagen Fashion Week i februar 2022. Samarbejdet byder på en hættetrøje og en T-shirt med en speciallavet Le Fix Kaj-grafik lavet af vores kreative direktør Benny Kusk.

Et samarbejde mellem venner

Fouli og Le Fix blev bragt sammen af fælles venner. Vi har begge vores hverdag i København og deler værdierne om et stærkt fællesskab med masser af integritet og loyalitet. Dette samarbejde er baseret på en fælles vision for design.

Om produkterne

Collab-kollektionen består af to produkter: en hættetrøje og en T-shirt. Produkterne er baseret på Le Fix Patch Hoodie og Le Fix Regular Fit Tee. De har en lille collab-grafik på brystet og et stort print på ryggen. De er begge sorte med et sort print for en efterligning af den københavnske street style. Begge styles er lavet i et begrænset antal og kan kun købes hos Le Fix.

Release Fest 03.02.22

Torsdag i starten af februar 2022 havde vi en Release Fest i Le Fix gården i centrum af København. Med hjælp fra gode sponsorer var arrangementet en stor succes med liveoptræden fra Fouli selv. Som opvarmningskunstner bragte Fouli et nyt navn, Baby Face Mo, der nailede sin første optræden nogensinde på scenen. Med støtte fra den erfarne rapper rappede Baby Face Mo to sange foran et jublende publikum bestående af Le Fix' og Foulis venner. Fouli optrådte med nogle af sangene fra sit nyeste album, men bragte også en gammel klassiker frem; "Gaden". For at afslutte koncerten bedst muligt havde Fouli sin ven og makker Jimillian med på scenen, hvor de fremførte "Dejlig" og en ny sang, der endnu ikke er udgivet. Tjek galleriet nedenfor for at få et glimt af festen.

TAK TIL

De bedste sponsorer:

Redbull, 3Kilos, 1664 Blanc & Moez Burgers

De bedste foto- og videografer:

Mathias Max (@mathias_max) for videoen i toppen & teamet fra 3Kilos for den bedste video

Kevin (@luunar_eclipse) & Asger Wiid (@wiidsfotos) for de flotte billeder